10 January 2014 ~ 0 Comments

niuew ouderplatform online #ouderbetrokkenheid #Amsterdam@actieveouders

Beste ouder,

Op 29 januari 2013 was u aanwezig tijdens de bijeenkomst ‘Ouders aan het woord’ van de Gemeente Amsterdam. Uw aanwezigheid en actieve houding stellen wij zeer op prijs. Daarom willen wij u door middel van deze e-mail graag als eerste op de hoogte brengen van een nieuw initiatief: het digitale platform Actieve Ouders www.actieveouders.nl.

Registeren op actieveouders.nl
We nodigen u uit om uzelf aan te melden op het forum www.actieveouders.nl en deel te nemen aan discussies, vragen te stellen en vragen van andere ouders te beantwoorden. De eerste 100 aanmelders worden beloond en ontvangen een verrassingspakket Actieve Ouders.

We hebben uw hulp nodig!
Wij zijn op zoek naar ouders die een bijdrage willen leveren aan de website. Deze bijdrage kan bestaan uit:

  • het schrijven van een blog. We zijn op zoek naar bloggers die een mening hebben en niet schuw zijn om deze kenbaar te maken. Op uw (thema)blog creëert u een community van mensen die geïnteresseerd zijn in uw thema. Wekelijks/maandelijks plaatst u een aantal berichten. Dat hoeft niet veel tijd te kosten en wij bieden ondersteuning bij het bloggen. Voor het schrijven van een blog stellen we een boekenbon t.w.v. € 25,- beschikbaar.
    Interesse? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naaractieveouders@amsterdam.nl o.v.v nieuwe blogger. Vermeld ook het thema waarover u wilt bloggen.
  • het delen van uw netwerk. Om het platform nog levendiger te houden zijn we op zoek naar mensen uit het veld om een gastblog te schrijven. Kent u een bevlogen persoon op onderwijsgebied? Laat het ons dan vooral weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar actieveouders@amsterdam.nl.
  • het initiatief actieveouders.nl te delen via uw sociale kanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Wat houdt het platform Actieve Ouders in?
Het platform wil een digitale ontmoetingsplek bieden waar u en andere ouders hun ervaringen met het onderwijs in Amsterdam kunnen delen en ontwikkelingen op onderwijsgebied besproken kunnen worden. Daarnaast is het een vraagbaak en helpdesk waar u met vragen en problemen over het Amsterdamse Onderwijs terecht kunt.

In ontwikkeling
We willen graag benadrukken dat het platform nog in de kinderschoenen staat. We besteden de aankomende maanden om het platform te professionaliseren en het platform uit te bouwen naar een forum over het Amsterdamse Onderwijs, voor en door ouders. We staan dan ook open voor suggesties ter verbetering van de functionaliteit.

Vragen
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze e-mail, dan kunt u contact opnemen via telefoon 020 251 8053 of een e-mail sturen naaractieveouders@amsterdam.nl.

Met vriendelijke groet,

Actieve ouders

Leave a Reply

*