22 February 2014 ~ 0 Comments

Stel uw vraag aan Sander Dekker! @PassOnderwijs #wvpo #passend onderwijs

Stel uw vraag aan Sander Dekker!

OCW-140214-5199_BIGIn de aanloop naar de Week van passend onderwijs beantwoordt Sander Dekker Twitter-vragen over passend onderwijs. Wie een vraag heeft over passend onderwijs kan vóór 3 maart een tweet sturen naar @PassOnderwijs met hashtag #wvpo. Dat staat voor de Week van passend onderwijs. In een filmpje dat de week erop verschijnt, komt Sander Dekker persoonlijk op een aantal vragen terug. “Alle vragen worden beantwoord. De vragen die eruit springen zal ik persoonlijk beantwoorden. Daar kijk ik enorm naar uit!”, aldus de staatssecretaris.

Bekijk deze video met ondertiteling op ons YouTube-kanaal.

Week van passend onderwijs

De Week van passend onderwijs  is van 24 tot en met 28 maart en heeft als doel om het gesprek over passend onderwijs te stimuleren. Dat is nodig omdat een aantal ouders en leraren nog niet precies weet wat de invoering van passend onderwijs voor hen betekent. Voor Sander Dekker een reden om scholen nogmaals op te roepen om het gesprek met hen aan te gaan.

Doe ook mee!

Wilt u ook meedoen aan de Week van passend onderwijs? Dat kan. U kunt uw activiteit aanmelden op de website. Tips, ideeën en handleidingen vindt u onder Aan de slag. U kunt ook gebruikmaken van de expertise die verschillende onderwijsorganisaties beschikbaar stellen.

Leave a Reply

*