29 September 2014 ~ 0 Comments

Praktische training “Effectief communiceren met ouders. Open inschrijving op 29 oktober in Utrecht.

Praktische training “Effectief communiceren met ouders”. Open inschrijving op 29 oktober in Utrecht. #ouderbetrokkenheid #passend onderwijs
Graag brengen we deze praktische training ook bij u onder de aandacht.
Op 29 oktober verzorgen we voor schoolleiders PO, intern begeleiders,  leerkrachten en oudercoördinatoren de praktische training “Effectief communiceren met ouders”. Ervarend leren staat centraal.
De training is bedoeld om de professional in zijn / haar kracht te zetten, om met behoud van contact met de ouder en voor zijn / haar eigen welzijn het gezamenlijke belang van het kind / de leerling na te streven.
De training wordt geleid door een procesbegeleider die ruime ervaring heeft met het geven van trainingen. De procesbegeleider heeft een achtergrond als docent drama of trainer met trainingsacteurs-achtergrond. Hierdoor kan hij/ zij verschillende methoden en technieken inzetten en blijft het interactieve karakter van de training gewaarborgd. De kracht van de training is dat er wordt gewerkt in kleine groepen. Per zeven deelnemers wordt er één procesbegeleider ingezet. Op deze manier kan de procesbegeleider u gerichte en persoonlijke feedback geven!

Beoogd resultaat
Na het volgen van de training bent u in staat om:

  • Interventies toe te passen om weerstand te kunnen ombuigen zodat ouders participeren in het onderwijsproces van hun kind;
  • Bewust zijn van het effect wat het gedrag van uw gesprekspartner op u heeft;
  • Persoonlijke grenzen aan te geven op een manier waarop dit een positief effect heeft op de relatie met de ouders;
  • Uw relatie met de ouders te versterken.
Plaats: seats2meet. Moreelsepark 65, Utrecht  (5 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal). Investering: € 150,-  (excl btw). Inclusief trainingsmateriaal.  Aanvang 15:00 uur, einde 19:00 uur. Er wordt voor een catering gezorgd.

De training wordt schriftelijk geëvalueerd. Er wordt alleen gefactureerd met een hoge tevredenheidsscore.

De praktische training “Effectief communiceren met ouders” met registratienummer 9Ag2usKJdX is valide bevonden door de registercommissie en staat nu gewaardeerd met het aantal SBU= 6 uur (4 contacturen plus 2 uur zelfstudie) @ www.registerleraar.nl
Bent u nieuwsgierig naar het complete programma van de training “Effectief communiceren met ouders” ? Wij zijn u graag van dienst.  Neem gerust contact met ons op, dan sturen wij u het programma per email toe.

Leave a Reply

*