10 April 2015 ~ 0 Comments

Uitnodiging bijeenkomst #ouderbetrokkenheid @nocnsf @amsterdamnl

Meer ouderbetrokkenheid bij de vereniging?

In samenwerking met het NOC*NSF organiseert Sportservice Amsterdam op woensdag 10 juni 2015 een avond over ouderbetrokkenheid.

Voor wie?De avond is voor alle (jeugd)bestuurders en contactpersonen van ouders / jeugd binnen Amsterdamse clubs. Tevens is de avond voor onze contactpersonen binnen de stadsdelen en sportbonden. Er is ruimte voor 150 personen.

Programma:In de bijeenkomst, met Jack van Gelder en Steven Pont, wordt ingegaan op het nieuwe programma van NOC*NSF ter bevordering van een Veilig Sportklimaat, genaamd TV sportplezier. Onderwerpen die aan bod komen zijn de inspirerende voorbeelden uit de stad en praktische handreikingen over het waarom en hoe je ouders positief kan betrekken bij de sport van hun kind. Ook is er aandacht voor de gratis vervolg workshop op de club.

Waar en wanneer Locatie: Sporthallen ZuidBurgerweeshuispad 54 1076 EP AmsterdamParkeren: gratis vanaf 19.00 uur

10 juni 2015 van 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Aanmelden en informatie Meld je hier aan vóór 27 mei 2015. Deelname is gratis, eind mei ontvang je meer informatie.Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Ron de Grootof Cathelijne Koenen .Sportservice@amsterdam.nl

Flyer

 

Leave a Reply

*