11 July 2015 ~ 0 Comments

Blijf je emoties de baas! Driehoektraining van de partij tijdens het Lerarencongres op woensdag 7-10- 2015 @lerarenmetlef @Leraarvhjaar #ouderbetrokkenheid #communicatie

Op woensdag 7 oktober 2015 vindt voor de derde keer het Lerarencongres plaats. Vanuit het platform Driehoektraining verzorg ik de workshop: Blijf je emoties de baas! ‘Effectief communiceren met ouders en leerlingen ‘ Wat is jouw eerste reactie wanneer je het gedrag van een ander als belemmerend of grensoverschrijdend ervaart? Ervarend leren. Spelend(er)wijs.  Aanmelding: https://lnkd.in/eg3yzM6

P.S.

Blijf je emoties de baas! ‘Effectief communiceren met ouders en leerlingen: 

Vanuit het platform Driehoektraining verzorgen we ter kennismaking de workshop “Blijf je emoties de baas” (Effectief communiceren met ouders en leerlingen). De workshop kan worden uitgevoerd in 90 minuten à twee uur.

Driehoektraining brengt de belangen van het kind/de leerling, de ouders en de school op een positieve wijze samen zodat deze driehoeksrelatie optimaal functioneert!

Tijdens deze workshop word je je bewust van je non-verbale gedrag en reacties wanneer je uit je comfortzone wordt gehaald.

Je ervaart hoe je op effectieve wijze spanningen weet te reguleren, zodat je met een open houding (en voor je eigen welzijn) het gewenste effect kan behalen. Ervarend leren staat centraal. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en ontvangt handvatten om je spanningen te kanaliseren.

Deze proeverij/ workshop is uitermate geschikt tijdens de studiedagen. De workshop “Blijf je emoties de baas” is interactief, waarbij het ervarend leren staat centraal. De workshop wordt zeer goed geëvalueerd.

Gezien de door ons opgedane ervaringen ben ik ervan overtuigd dat de praktische Driehoektrainingen (ouder / leerling / school) een zeer effectieve bijdrage kan leveren aan de professionaliteit van het onderwijspersoneel in relatie met ouders en leerlingen.

Flyer: http://www.driehoektraining.nl/wp-content/uploads/flyer.pdf

Format/ werkwijze/ mogelijkheden: FormatDriehoektraining

Leave a Reply

*